Observits Acap Store (se)

News

Observits Acap Store levererar applikationer direkt till Axiskameran


Nu lanserar Observit Acap Store, som gör det möjligt för Observit-partners att sälja, distribuera och installera ACAP-applikationer direkt till kundernas kameror över nätet, från sina egna management-verktyg. All hantering utförs centralt, snabbt och enkelt via webben.

AXIS Camera Application Platform, ACAP, är en öppen plattform som gör det möjligt för applikationsutvecklare att utveckla och sälja Axis-kompatibla applikationer.

Till Axis avancerade kameror finns ett stort urval av lösningar för många användningsområden för videoanalys, inte bara traditionell  övervakning.

Bland populära intelligenta användningsområden kan nämnas applikationer för detektering, personräknare, analys av rörelsemönster, detektering av klotter, analys av trafiksituationer och ljuddetektering.


Axis Communications, marknadsledande inom nätverksvideo, ser positivt på de nya möjligheternamed Acap Store från Observit.

”Observit Acap Store kommer göra videoanalysprogram tillgängliga på ett helt nytt sätt och möjliggöra en ökad användning av kameror med verksamhetsanpassade analysprogram. I kombination med video hosting kommer Acap Store att ha en positiv inverkan på kamerornas användningsområde och göra dem till en integrerad del i användarnas verksamhetssystem”, säger Fredrik Thor, Sales Director, på Axis.


Om Observit AB

Sedan 1996 har bolaget arbetat med videobaserade övervakningslösningar och har sedan många år ett väl och nära utvecklat samarbete med den världsledande leverantören av övervakningskameror, AXIS Communications.

Observit har en kanalbaserad affärsmodell, all försäljning sker via partners främst i Europa. Produkter och tjänster som Observit erbjuder är inom områden som transport- handel och ytbevakning.